|
|
|
»
Retete » Mamaliga umpluta cu ciuperci

Mamaliga umpluta cu ciuperci

Ingrediente:
400 gr ciuperci
200 gr carnati sau kaizer
1 lingura faina Gold Maya
2 linguri smantana
2 oua
400 gr malai Gold Maya
150 gr cascaval
pesmet
ulei
sare, piper

Preparare:
Se calesc ciupercile in ulei pana scade zeama pe care o lasa, se pune putina ceapa, dupa care se adauga kaizerul sau carnatul, sare, piper, si se mai lasa putin la prajit. 
 
Se pune faina alba, apoi smantana si se lasa sa dea cateva clocote. Se lasa la racit. 
 
Din faina de porumb Gold Maya se prepara o mamaliga cu o consistenta potrivita iar, dupa ce aceasta s-a racit, se iau bucati din ea, se pune fiecare bucata in palma, se face o adancitura si in fiecare se pune cate o lingurita din amestecul de ciuperci, carnat si cascaval. Se aduna marginile, se formeaza o galusca care se trece prin ou, pesmet si se  prajeste in ulei incins. Fiecare galusca se poate apoi decora, in functie de preferinte.
 
Se poate servi cu smantana. 
Pofta buna!